Bulgária - all inclusive

Hurrá, Bulgária!

Hurrá, Bulgária!

Jön a nyár!

2013. február 01. - stevie balkanski

IMG_6279.jpg...oké, van még addig egy kis idő sajnos, viszont a macikkal együtt mi is ébredezünk a téli álmunkból, amíg Szófiában például átadtak egy komplett metróvonalat, meg újabb pár tucat kilométer autópályát, a blogra elkészült két írás is, hamarosan fel is kerülnek.

Az egyik írás Aranyhomokot magyarázza el, a másik pedig azt, hogy miből él az átlagos állambolgár -- bocs, már régóta készültem, hogy ezt a szánalmas szóviccet elsüssem :-)

Lesz még szó más üdülőtelepekről, azonnal megmutatjuk, ha elkészül a híres útleírás idei frissítése, megírjuk az igazi sopszka saláta lényegét, és mutatunk egy csomó fényképet arról, milyen módszerekkel próbálnak átverni minket a bulgáriai pénzváltók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hurrabulgaria.blog.hu/api/trackback/id/tr185056587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása