Bulgária - all inclusive

Hurrá, Bulgária!

Hurrá, Bulgária!

Transzfer a burgászi repülőtér és Napospart (illetve környéke) között

2023. július 30. - stevie balkanski

privat_transzfer.jpgAki repülővel érkezik Burgászba, és még nem tudja, hogyan jusson el a repülőtérről a szállásra Napospartra, Neszébarba, Szveti Vlászba vagy máshová a környéken, esetleg onnan vissza a repülőtérre, annak van egy tippünk.

A transzfert keresők problémái, hogy hogyan találják meg a sofőrt a reptéren, milyen nyelven beszéljenek vele, milyen számot hívjanak. Nálunk ez igen egyszerű: magyar számot hívsz, magyarul beszélünk, bent várunk a repülőtéren. Ha késik a gép, tudunk róla. Fizetni tudsz forintban, euróban, levában, készpénzzel a helyszínen vagy átutalással. Ha előre megbeszéljük, levával várunk (1,9 árfolyamon), vagy már bolgár sim-kártyával, amivel egyből tudsz netezni.

Útközben mesélünk a helyről, az érdekességekről, mutatunk egy-két bevált éttermet, bárt, ahová később be tudtok térni. Magyarok vagyunk, de kiváló a helyismeretünk. Mindenféle kérdésre tudunk válaszolni, kábé mint egy idegenvezető.

Fiatal, klímás, nagyobbacska személyautóval közlekedünk, helyismerettel, bolgár nyelvtudással - adott esetben a szállodai becsekkolást is tudjuk segíteni.

Az áraink kellemesek: egy út (függetlenül az utasok számától) 30 EUR, 60 BGN vagy 11.990 ft Napospartra, Neszébárba, Ahelojba, Ravdára, Pomorjére. Szveti Vlász kicsit messzebb van, oda 1.000 forinttal magasabb a tarifa. Elenite, Bjala, Obzor további felárral oldható meg

Ha érdekel a szolgáltatás, írjatok a stevie.szekeres@gmail.com emailre, vagy hívjátok a 06 70 771 9095 számot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hurrabulgaria.blog.hu/api/trackback/id/tr818182347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása